miercuri, 10 septembrie 2008

Pentru un bebel tembel

Pentru ca m.ai invatat ca matur nu e cel care are 25de ani ci cel care a trait multe...

Pentru ca inainte sa te cunosc pe tyne, credeam ca toti pusti de 17 ani sunt niste copii rasfatati si rupti total de realitatea. Tu m-ai invata ca nu e chiar asa...

te respect si te iubesc mult pentru esti un bebel tembel care stie sa ma faca sa zambesc knd as vrea sa plang, care ne spune "baragladine", care e funny cand e ametit si care ma sustine in ceea ce fac.

Pentru ca o luna m-am rugat sa treci cu bine clasa a 11-a si ai reusit sa faci asta si sunt mandra de tine. Pentru avem locul nostru in Cismigiu si pentru ca m-ai acceptat ca "mama". Pentru ca vorbim prin sms-uri si stiu ce faci(ps: nu intotdeauna faci lucruri pe care le aprob). Pentru ca de cele mai multe ori intarzii atunci cand trebuie sa ne intalnim. Pentru ca mergi la toti DJ si imi trimiti linkuri cu mixurile lor, pe care de cele mai multe ori le ascult numai de dragul tau.

Pentru ca nu vreau copii knd "o sa ma fac mare", dar daca voi avea vreodata un baiat as vrea sa fie ca tine, si sa am cu el acelasi gen de relatie pe care o am cu tine.

pentru ca azi ai devenit major si poti sa faci tot ceea ce vrei si ai libertatea sa faci totul pentru ca stiu ca vei lua deciziile bune in viata!!!

La multi ani BEBEU TEMBEL!!!

Niciun comentariu: